Tennis i Las Vegas

27. september 2011

Malou Ejdesgaard til tennissporten.dk:

"Igår spillede jeg min første runde i Las Vegas 50.000$. Jeg var kommet ind ved egen rangering i kvallen og mødte Gabriella Dabrowski fra Canada. 

 

Jeg spillede et meget skidt første set, hvor der desværre ikke var noget der fungerede for mig. Men heldigvis kom jeg godt tilbage i andet set, efter at have været bagud 2-0, vandt jeg 63. 

 

I trejde set havde jeg fordele i de 5 første partier, men kom alligevel bagud 4-1. Det gentog sig desværre lidt som i sidste uge, hvor jeg heller ikke fik mine fordele. Jeg tabte trejde set 63. 

 

Jeg skal være mere fokuseret på de afgørende bolde og det er noget jeg skal arbejde hårdt på, hvis jeg skal gøre mig gældende på det her niveau. Der er ingen nemme kampe her. 

 

Men heldigvis kom Julia Boserup og jeg ind i main draw double som det sidste accepterede par. Vi spiller på onsdag mod et amerikansk par. 

 

Igår var vi på The Strip og så et meget flok show, hvor akrobater optrådte med flotte udspring i vand og dans. Det var utrolig flot, men også farligt. Jeg sad i hvert fald med hjertet helt oppe i halsen. 

Bagefter spiste vi på en af hotellets hotteste restauranter med en lille sø og et kæmpe vandfald".