Tæt nederlag i første runde.

28. oktober 2009

Netværket her i Thailand er ikke helt stabilt, så jeg kunne desværre ikke opdatere bloggen i går, men jeg tabte desværre 3-6 7-6 (6) 6-7 (4). Det var en kamp hvor både mig og min modstander servede rigtig godt, og vi holdt serv i 28 ud 33 partier.
 

I første sæt blev jeg brudt ved 3-2 og tabte sættet 6-3. I andet sæt blev jeg igen brudt ved 2-2 og vi holdt serv indtil han kunne serve kampen hjem ved 5-4. Han havde også 2 matchbolde i partiet, men jeg fik alligevel brudt ham for første gang i kampen og kom på 5-5. I tiebreaken kom jeg foran 6-3 men han kom op på 6-6 før jeg vandt 8-6. I tredje sæt blev jeg brudt i første parti, og var bagud 4-1, før jeg fik brudt tilbage og kom på 4-4. Vi holdt serv indtil det hele skulle afgørdes i en tiebreak. Han spillede en rigtig god tiebreak mens jeg lavede et par dumme fejl og tabte den 7-4.
 

Selvom det er virkelig surt at tabe 7-6 i 3.sæt, og det ikke er hver dag man får muligheden for at vinde to kampe i træk 7-6 i 3. sæt efter at have været nede med matchbold, var det min bedste kamp i et stykke tid, så jeg kan tryste mig med at jeg begynder at ramme den igen.
 

Kampen tog ca. 3,5 timer og fordi det er så vanvittigt varmt drak jeg over 6 liters væske og brugte 4 t-shirts. Dagen før spillede jeg også over 3 timer, og jeg er derfor rimelig øm i kroppen, så det er godt der er et par dage før den næste turnering begynder.
 

Den næste turnering er gr. 4 men virkelig stærkt besat, så jeg ligger kun nr 17 på acceplisten. Den begynder på mandag så nu står den på hård træning og muligvis lidt sightseeing i Bangkok.