Tabte i Wimbledon

17. juni 2008

Jeg tabte til Izak Van der Merwe fra Sydafrika i Wimbledon kvalifikation med cifrene 5/7 – 6/7(8). Det blev en dårlig oplevelse, som det har været så mange gange tidligere at spille med i Wimbledon. Jeg kan ikke fordrage at spille på græsunderlaget, og i år har det ikke været anderledes end tidligere. I dag spillede jeg egenligt ikke så dårligt, men min 2. serv svigtede mig totalt. Jeg har i den sidste måned efter min ribbensskade, haft store problemer med netop timingen på serven. I dag lavede jeg et sted mellem 10-15 doublefejl, og det kostede mig 3 brud i første sæt. Selv på sådan en møgdag, havde jeg dog chancer for at vinde kampen, så derfor er det endnu mere frustrerende at tabe. Nu kan jeg så se frem til lidt træning på hardcourt og ferie og derefter en turnering på kunstgræs med sand på om 14 dage, som er en del anderledes end det her møg.