Stadig singlespiller

10. juli 2012

Selvom Frederik Løchte Nielsen har svært ved at fatte, at han er Wimbledonmester, har han gjort sig tanker om, hvad sejren betyder for hans tennisfremtid. Og svaret er, at det egentlig ikke kommer til at betyde så meget. 

Frederik har nemlig ved flere tilfælde udtalt, at han ikke ser anderledes på sin tennisfremtid på trods af sejren. Glæden ved livet som tennisspiller er stadig genereret af singlespillet, så det er der, Frederik vil lægge sine største kræfter også fremover.

Efter Wimbledon sensationen har Frederik lavet et gigant hop frem på verdensranglisten i double fra nr. 111 til nr. 24. Det er derfor naturligt, at der vil være turneringer – her tænkes der især på Grand Slam turneringer – hvor Frederik vil deltage i double også på bekostning af single. Det rokker dog ikke ved, at Frederik ser sig som singlespiller, og man kan i det hele taget kun blive imponeret over den måde, Frederik har formået at holde benene på jorden efter triumfen og tænke fornuftigt og ydmygt.

Forhåbentlig kan hele Wimbledon oplevelsen og den økonomiske gevinst give Frederik endnu bedre forudsætninger for at skabe succes i single, hvor potentiale er meget større end den nuværende placering lige uden for top 300.