Solid start i Sverige

15. september 2009

Jeg vandt min 1. runde med 4 og 2 over Vincent Stouff, Frankrig. Det föltes fint, selvom han ikke gav mig meget rytme. Jeg har haft optimalt träf på träning de sidste par uger, så det er vigtigt for mig at få det ud i kampene også. Det startede så også fint her. Han var en herlig type. For det förste kom han på banen med to ketchere i hånden og en rygsäk på ryggen (ikke, at der er noget i vejen med det. Det er bare ikke ofte, man ser det). Han havde god touch, spillede meget serv/volley og kunne slå vindere fra begge sider. I längden servede og returnerede han for dårligt, mens han ikke rigtigt holdt niveau fra baglinjen. Jeg selv spillede mine egne games godt, og udover 1 breakbold i förste servegame, var jeg aldrig i närheden af at blive brudt. Jeg selv fik et tidligt break i begge sät, og det gav ro på. I morgen, onsdag, möder jeg Martin Emmrich, Tyskland, der er en hårdtslående venstrehåndsspiller. Jeg har mödt ham en gang tidligere, men det var nogle år siden, så det synes jeg ikke rigtigt, jeg kan bruge til så meget.

Timo og jeg kom også godt fra start i doublen. Jeg havde regnet med en tough kamp, men vi startede med at bryde (ved at Milton slår forbi bolden på verdens ellers letteste smash ved a 40!), og derfra körte vi på. Vi kunne ikke holde Timos serv i 2., men fik breaket dem 4 gange, og var sldrig tät på at tabe. Jeg ved ikke, hvem vi möder i morgen.

YNWA