Slut prut finale

31. januar 2008

Så er det slut i Kina. Vi tabte med 6(4) og 4. Det var ikke et retfærdigt resultat, men sådan går det engang imellem. Vi tabte 1 point i egen serv, og spillede fejlfrit. De holdt også serv, men det undrer mig lidt, for deres server lå lige i skeen, følte jeg. Desværre fik vi ikke udnyttet det. I tiebreaken føler dommeren, at han skal markere sig, da han, i mine øjne, fejlagtigt overruler en 2. serv ved á 4, så det bliver til en dobbeltfejl. Derefter server de den hjem. I 2. starter vi godt med et break, og har muligheder for at bringe os yderligere foran, men det ville bare ikke lykkes for os i dag. Desuden kommer de bedre med i vores games, da de begynder at sætte returerne, efter de har byttet side. Ved 4-3 á 40 – dvs. afgørende bold – og Rasmus server er der endnu en kontroversiel dommerkendelse, der går i mod os. Det var faktisk en bizar situation. Idet Rasmus server, nyser en af linjedommerne højt, så jeg stopper min krydsning, da jeg regner med, der bliver spillet "let". Derefter misser Rasmus volleyen, og dommeren siger, at vi spillede videre, og derfor vil han ikke dømme "let", selvom han udemærket godt hørte nyset (ligesom alle andre i hallen). Han mener, at vi selv skulle have stoppet spillet, men det er jo latterligt sagt. Der ville være det samme som at stoppe, spillet, hvis modstanderen slår en bold ud. Det holder jo ikke – bolden er først ude, når den er ude, og det sammer gælder her. Det var naturligvis mega irriterende, da det kostede os et break. Vi havde breakmulighed allerede i det næste game, men vi får det ikke, og så slutter vi af med et tyndt game. Røv og nøgler.

Det er selvfølgelig irriterende, at to så markante domme på så vigtige tidspunkter går os imod, men jeg skal være den første til at indrømme, at det var vores egen fejl, at det overhovedet var tæt. De spillede en solid nok double, men den var meget ufarlig, og vi burde havde udnyttet det, men vi manglede simpelthen kvalitet i dag.

Martin tabte desværre sin single med 7-6 3-6 3-6 efter en lidt svingende kamp. Han havde sine muligheder i 3. men udnyttede dem ikke, og så var der lige et par elendige kendelser fra dommeren, der kostede dyrt. Jeg behøver vel ikke sige, at det var samme dommer, vi havde i doublen…Han blev også nødt til at tabe sin double, da hans makker lige pludselig havde fundet ud af, at han ikke kunne ændre sit fly, så det var jo noget nedern hattefar.

Nu kommer de næste par dage til at foregå på langs. Jeg har godt nok planer om at skulle styrketræne i morgen, men den hænger i en tynd tråd. Jeg håber, jeg kan få nosset mig derover. Jeg kan ikke engang glæde mig til at skulle forkæle mig selv med lækker mad eller nogle snacks, fo de findes ikke her. Ellers er der ikke meget mere at fortælle herfra. Vi kommer hjem søndag, og det kan kun gå for langsomt.

Jeg kan måske slutte af med at kradse et par linjer om Liverpool ned. Det er satan edeme skuffende, som de har startet året. Jeg fatter det simpelthen ikke. De har ingen skader udover Agger, og de har ikke engang haft et hårdt program. De har godt nok lukket flere mål på dødbolde ind, efter Agger blev skadet, og jeg tror, det har haft en stor betydning, men derudover kan man vel bare sige, at det er et kollektivt formdyk, og det har kostet mesterskabet endnu engang. Nu er det bare vigtigt, vi kvalificerer os til Champoins League igen, mens det eneste håb for triumf er endnu engang de to cupturneringer, CL og FA Cupen, men kunne vi tage en af de to, ville det være fedt.

YNWA