Slut i semifinalen

19. april 2008

I morges slog jeg Danai Udomchoke med cifrene 6/3 – 6/2. Det var atter blæsevejr, så det meget lange dueller. Han havde spillet to singlekampe i går, og det var nok det, der gjorde forskellen. Det virkede nemlig som om, at han var en træt, så jeg vandt mange af de lange dueller ved at slide og slide.

Her til eftermiddag tabte jeg så til Go Soeda fra Japan med cifrene 1/6 – 4/6. Hvor jeg havde flere kræfter end Danai i morges, havde jeg dog ikke mere af give i anden kamp. Soeda spillede fejlfrit og servede godt. Skulle jeg have haft en chance, var jeg tvunget til at bevæge mig godt. Mine ben ville dog ikke som mit hoved ville, så jeg endte hver gang med at lave lette fejl, fordi jeg ikke kom i stilling til bolden.

Alt i alt har det været en udmærket uge. Inden turnering havde jeg været skadet i en måned, så at nå til semifinalen er ok. Nu rejser jeg til endnu en challenger i Italien, som starter i næste uge.