Slut i semifinalen

2. maj 2008

Jeg tabte til Stephane Bohli fra Schweiz med cifrene 3/6 – 5/7. I første sæt startede jeg rigtigt godt, men fik smidt en 3-1 føring væk. Det var lidt en blanding af gode slag fra hans side og lidt for mange fejl fra min side. Andet sæt var tæt, hvor vi begge havde break muligheder. Ved stillingen 5/5 havde jeg 40-0 på egen serv, men desværre var det ikke nok til at holde partiet. Han spillede stabilt med meget få fejl under hele kampen. Jeg vil ikke sige jeg spillede dårligt, men jeg manglede lige den sidste skarphed i dag.

Under hele ugen har jeg ikke spillet op til mit maksimale. Det at få points og en semifinaleplads ud af sådan en uge er ikke helt dumt. Det er den her slags uger, som er vigtige for mig. Jeg ved, at jeg nok skal vinde turneringer eller nå finaler i de gode uger, men det er også vigtigt at få resultater i de nær så gode uger. Der skal nemlig vindes mange kampe for at hente nok point til top 100, når man spiller challenger-turneringer. 

Nu holder jeg turneringsfri i en uge, og så rejser jeg til Indien på torsdag.