Slut i England

29. marts 2009

En halvsløj tur rent opdateringsmæssigt er nu ovre for mig. Jeg tabte med min østrigske makker i 2. runde i double efter en rigtig god kamp. Vi havde ellers slået det 1. seedede par i 1. runde, men måtte lægge os mod Flemming/Skupski, der er et fremragende doublepar. Jeg selv spillede uhyggeligt, mens min makker var lidt træt efter at have spillet 6-7 i 3. i sin single. Vi gik helt til super tienbeak, men der var de for stærke.

Jeg synes, turen var god for mig, selvom jeg ikke fik taget så mange point. Jeg fik spillet et par kampe og tabt til meget gode modstandere. Nu føler jeg endelig året er kommet igang, og jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til Korea. Specielt i doublerne ramte jeg niveau, og at jeg tabte to kampe, hvor vi spillede skide er godt, er bare too good. At tabe, når de andre bare er bedre, er den eneste måde, jeg kan acceptere at tabe på. Nu kører jeg bare videre i den her rille, og så er jeg sikker på, rytmen nok skal komme tilbage. Mit træf er i hvert fald godt nu. Jeg garanterer også, at jeg vil opdatere bedre fra Østen.

Top 3:

1) Liverpool.

2) Søren Kjeldsen. Det virker til, han bare bliver bedre og bedre.

3) Vores angreb på HMV i Heathrow. Nu er Pede og jeg klar til de næste par uger. Specielt flot af rookien, Martin.

YNWA