Slut for i ?r

9. december 2008

Efter weekendens slutspil, er jeg nu færdig for i år. Desværre sluttede det ikke så godt, da vi tabte finalen til KB med 0-5. Inden da havde vi slået Birkerød i semifinalen.

Semifinalen blev lidt tættere, end den havde behøvet, da 3 herrekampe gik i 3 sæt. I 2 af dem førte vi stort, mens Rasmus slog Søren Wedege med 7-6 i 3. i den sidste. Jeg selv spillede en god kamp mod Tim Göransson og vandt med 2 og 3. Da Mai og Eva begge lagde sig med sygdom, måtte vi trække os i to pigekampe. Louise sled godt for det, men kunne desværre ikke vinde det sidste point for os, så vi måtte ud i doubler, hvor Rasmus og jeg vandt en rodet forestilling med 0 og 6.

I finalen troede jeg virkelig, vi kunne drille. Jeg var udmærket godt klar over, at KB var storfavoritter, men jeg havde ikke troede, vi skulle tabe 0-5. Igen var der et par tætte kampe, der alle gik KBs vej. Jeg selv spillede en affekamp, hvor jeg havde chancerne til at vinde, men ikke præsterede. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var træt i hovedet efter en lang sæson. Jeg blev irriteret over nogle ting, jeg normalt ikke gør, og det psyker mig lidt. Det var også hårdt hele tiden at være på i de afgørende situationer, og der manglede jeg format. Når det så er sagt, så er der bare ingen undskyldninger, når jeg havde de chancer, jeg havde. Jeg synes faktisk, det var en kamp, der var mere spændende, end den var velspillet.

Der er ingen tvivl om, at det var helt fortjent, at KB vandt, men jeg kan ikke helt forstå, at vi ikke var i stand til at bide mere fra os. Det må vi bare bruge som motivation til næste gang.

Ellers har det været en stille og rolig uge for min side. Jeg har taget det roligt og forsøgt at finde tilbage til dansk rytme, og det er gået fint. Jeg havde så lang en tur hjem, og den trak tænder ud. Specielt fra Singapore til Amsterdam var jeg presset. De havde dårlige sæder, jeg var træt til film men for ukomfortabel til rigtigt at sove. Det gik dog. Jeg er nu ikke blevet fan af KLM sidenhen. Det startede med la la-service og 450 € i overvægtsafgift, der gjorde mig pænt bitter. Skammelige priser, de har. Nå, sket er sket, og jeg må bare søge udenom dem i fremtiden.

Nu står den på pause og træning op til den nye sæson. Jeg rejser d. 28, og indtil da er jeg hjemme (med undtagelse af nogle sociale smuts her og der).

YNWA

1) "So Flute" af St. Germain. Fed sang, der altid sætter gang i den

2) Den street-battle, der foregik på Nørrebro søndag aften mellem Bang, Kaw, mig og en hjemløs dame.

3) Æbleskiver til Årets Tennisspiller. Skammeligt med pindemadder sidste år.

YNWA