Slut for i år

13. november 2008

Det blev kun til en enkelt kamp i Champaign. Jeg tabte med cifrene 7-6(5) 1-6 1-6 til Robert Kendrick fra USA. Indtil stillingen sæt og 1-0 til mig spillede jeg udmærket, derfra gik jeg dog totalt kold. Jeg tabte mit næste serveparti efter at have ført 40-15, og så brød min serv ellers sammen. Der kom en del doublefejl, og jeg kunne slet ikke finde timingen fra første sæt igen. Samtidig blev jeg alt for modløs, og tabte troen på, at jeg kunne vinde kampen. Nu kan jeg så se frem til en længere træningsperiode, hvor jeg håber på at få styr på de ting, som har drillet i længere tid. Det meste af denne træningsperiode kommer til at foregå i Tampa, Florida. Det nye år bliver lidt anderledes end det plejer for mit vedkommende, da jeg har besluttet at droppe Australian Open. Jeg plejer at føle, at det er verdens længste tur derned, og det er ikke gået godt særligt mange gange dernede. Det betyder, at jeg starter i en stor challenger i Brasilien og derefter en mindre turnering i Ecuador. Tanken bag dette er at få en masse kampe i starten af året, som jeg har følt, jeg har manglet de sidste to sæsoner.

I morgen flyver jeg til Frankrig i en uge. Her skal jeg spille et par holdkampe, så økonomien kan hænge lidt sammen. Efter dette tager jeg på ferie med min kæreste til Montreal, så mit knæ kan få lidt ro fra tennis.