Slut

22. november 2008

Det blev desværre til et nederlag i semifinalen. Jeg tabte med 7-5 3-6 4-6 efter en ganske velspillet kamp. Jeg var oppe med 7-5 2-1 og break, men så gik den ikke længere. Jeg spillede et tyndt game, og tabte derfra totalt momentum på serven, og det satte sig i mit grundspil. Alle mine servegames var hårde at holde, og jeg havde svært ved at finde udveje fra baglinjen. I starten spillede jeg bare, og jeg spillede skide godt. Desværre blev det en hæmmer for mig med serven, da jeg begyndte at tænke for meget. Han spillede derimod virkelig solidt igennem hele kampen, og holdt god længde på sine slag. Når ikke lige jeg fik presset ham, sendte han bolden godt rundt på banen. Til sidst havde jeg faktisk 4 breakbolde til at komme på á 5, men jeg slog ikke til – lidt skuffende. Det var dog lidt heldigt, at jeg ikke var større bagud efter spil og chancer.

Nu er jeg så kommet til Toyota. Martin har spillet kval, men tabte desværre i 2. runde til kineseren, han slog i sidste uge, med 6-7(2) 6-7(7). Underlaget er svine hurtigt, og de havde begge servet godt, så der var ikke en breakbold i hele kampen. Lidt surt, men det sker jo på de her underlag.

Nu er der så ikke andet for, end at se Liverpool her til aften, og det glæder jeg mig til. Måske vi kan krølle en halvleg af Brøndby ind også – det tror jeg Martin ville være glad for.

YNWA