Slinger i valsen

12. maj 2008

I dag mødte jeg Alexander Satschko fra Tyskland. Jeg startede rigtigt godt og vandt første sæt 6-4. I andet sæt svømmede jeg i chancer, og jeg fik endelig brudt ham til 4-3 i min favør. Ved stilingen 5-4 40-0 og egen serv, burde jeg bestemt have lukket kampen, men sådan gik det ikke! Han slog nogle gode slag, og jeg fik en seriøs gummiarm. Det endte med, at han vandt sættet med 7-5. I tredje sæt havde jeg lært lektien og vandt let med 6-2. De samlede cifre lød på 6/4 – 5/7 – 6-2. Vi startede kampen tidligt kl.9 i morges, men temperaturen var allerede oppe på omkring de 35 grader

I næste runde på onsdag skal jeg møde Ilia Marchenko fra Ukraine. Vi har mødt hinanden en enkelt gang tidligere, og sjovt nok var det her i New Delhi i vinters. Her blev jeg nødt til at opgive kampen efter første sæt. Det var ugen efter jeg pådrog mig min ret alvorlige ankelskade i Kuala Lumpur.