Skidt start i Marokko

11. marts 2008

Jeg tabte til Lamine Ouahab fra Algeriet med cifrene 5/7 – 3/6. I foerste sæt havde jeg godt styr over tingene og kom foran 5/3, men derfra spillede jeg alt for risikabelt. Det medførte en masse uprovokerede fejl, og det er der ikke plads til på grus. Han spillede smart og placerede boldene godt, men han har også et par ugers grus tennis i benene.

I næste uge deltager jeg atter i en challenger her i Marokko, så jeg må træne hårdt for at blive lidt bedre. Min ankel er stadig ikke helt i orden. Det kommer med stor sandsynlighed til at betyde, at jeg kun deltager i de næste to grusturneringer hvor jeg er tilmeldt. Efter dette rykker jeg tilbage på hard court, hvor anklen ikke driller! Desværre bliver jeg så nødt til at vinke farvel til min yndlings turrnering de franske mesterskaber.