Skidt nederlag i Ecuador

23. juli 2009

Det gik bestemt ikke efter planen i dag. Jeg mødte den 4. seedede mexicaner Santiago Gonzales i 2. runde af en challenger og tabte med cifrene 2-6 2-6.

Kampen startede elendigt med et dårligt parti fra min side. I partiet efter har jeg 3 breakbolde, som jeg ikke udnytter. Jeg kommer aldrig rigtigt i gang i kampen. Dels fordi jeg bevægede mig dårligt, men også fordi han spillede godt. Han servede tungt, og fik utroligt dybe returneringer tilbage hele tiden. Jeg fik ikke placeret bolden væk fra midten, og det udnyttede han til fulde.
Andet sæt mindede meget om første med et hurtigt break. Jeg havde atter 0-40 til at bryde tilbage ved stillingen 2-3, men igen lykkes det mig ikke at udnytte chancen.

I morgen flyver jeg til Brasilien for at spille tre challengerturneringer. Jeg har været godt spillende i træning, og forhåbentligt lykkedes det mig snart at få det ud i mine kampe.