Sikkert videre i USA

2. juli 2009

Jeg fik den perfekte start på single-turneringen i Winnetka. I første runde mødte jeg Juan Manuel Elizondo fra Mexiko. Han ligger placeret omkring de 900 på atp-ranglisten, så det må siges at være en god lodtrækning for en challenger-turnering. Han var kommet med i turneringen via kvalifikationen ved at slå nogle okay spillere, så jeg havde ingen planer om at undervurdere ham. Jeg startede vores kamp rigtigt godt med tre esser på kampens første tre bolde, og det satte ligesom tonen for første sæt. På kort tid førte jeg 5-0, og jeg fik hurtigt lukket sættet med 6-1. I andet sæt gik jeg en smule ned i tempo, og han kunne derfor bedre følge med, men jeg blev alligevel aldrig presset og endte med sætsejr på 6-2. Mit spil kørte rigtigt godt, og der var ikke meget at klage over. Jeg lavede nogle få dobbeltfejl, men når jeg servede tre gange så mange esser, så kunne jeg godt leve med det.

I morgen møder jeg Sam Warburg fra USA. Vi har aldrig tidligere spillet mod hinanden, men vi har trænet sammen flere gange. Han kan spille og serve rigtigt godt, og han er god til at variere sit spil. Jeg  skal tidligt op, da kampen er programsat som første kamp kl.11.