Semifinale i Århus ITF

2. juli 2009

I denne uge spiller jeg Århus ITF (gr. 5). I første runde mødte jeg en kval spiller fra England som jeg slog 3 og 2. Han spillede utroligt defensivt og mine angrebsslag sad der ikke lige, så jeg skulle kæmpe lidt for at vinde. Men en sejr er en sejr. I næste runde mødte jeg en svensker. Jeg vandt første sæt 6-3 og var tæt på at breake ham i starten af andet sæt, men i stedet blev jeg selv brudt og tabte sættet 6-3. Jeg var foran gennem hele tredje sæt og vandt det 6-4. Det var en utrolig dårlig kamp fra min side hvor der ikke være noget som helst der kørte. Så det var godt at vinde alligevel.
I tredje runde var min modstander skadet så vi spillede bare 8 bolde og så var det slut.
I dag vandt jeg kvartfinalen 6-4 6-4 over Tsangaridis fra Cypern. Jeg var foran 5-2 i første og 5-1 i andet sæt så jeg burde havde vundet større, men jeg spillede godt så det var lækkert at ramme den igen. Han er en god og hurtig spiller der løber meget op og godt kan li’ at få hårde bolde, men har svært ved at afgøre den i forhånden. Så min taktik var at spille ham i forhånden uden alt for meget tryk, og det lykkedes. I morgen møder jeg min klubkammerat Søren Hess-Olesen i semifinalen.

I double spiller Søren og mig sammen og vi har vundet to kampe og skal spille semifinale i morgen.