Semi uden at spille

3. juli 2009

Det er ikke ofte man får en walkover i professionel tennis, men for anden dag i træk fik jeg en foræret. Denne gang var min modstander dog rigtigt skadet. Jeg skulle have mødt Luka Gregorc fra Slovenien. Han skulle have spillet helt forrygende i går mod amerikaneren Michal Yani, men her til morgen kunne han ikke gå på grund af knæ smerter. Det kender jeg jo kun alt for godt til selv, så jeg er bare glad for det ikke er mig denne gang.
Det blev derfor til endnu en dags stille og rolig træning. I morgen møder jeg Alex Kuznetsov fra USA. Han er en forholdsvis ung amerikaner, som har været oppe omkring de 150 i verden. Det sidste års tid har han, ligesom mig selv, haft problemer med sit spil, og hans rangering er droppet voldsomt. Han kan lidt af det hele, men mangler lidt nogle våben. Han spiller meget stabilt fra baglinjen og bevæger sig godt, så det bliver ingen nem kamp.