Sejr i Seoul

21. oktober 2008

I dag vandt jeg over Woong-Sun Jun fra Korea med cifrene 7-6 4-6 6-4. Det var en meget svingende kamp. I 1. sæt startede jeg godt og bragte mig foran 5-1 med meget offensivt grundspil. Derfra begyndte han at spille rigtigt godt, og jeg blev mere og mere passiv. Jeg havde dog nogle sætbolde, som jeg ikke fik udnyttet undervejs. Det var lidt min egen skyld, at det blev så tæt, men dommeren som var fra Korea gjorde også sit. Efter første sæt blev han skiftet ud, og det har jeg aldrig før oplevet, at en supervisor har gjort. Men der var også nogle gevaldige hjemmekendelser blandt andet i tiebreakeren. Det hjalp meget med en upartisk dommer, og så begyndte jeg at slappe lidt af igen. 2. sæt var meget jævnbyrdigt, og havde jeg udnyttet mine chancer bedre, så burde jeg nok have lukket kampen i to sæt. I 3. sæt startede jeg atter med et godt tempo. Desværre mindede det også meget om første sæt, da jeg ikke vandt en matchbold ved stilligen 5-1. Han kom tilbage og havde 3 breakbolde til 5-5, før det i et ret heftigt parti lykkedes mig at få lukket kampen. Mine grundslag kørte egentlig udmærket, men min serv var langt fra god nok. I morgen skal jeg spille double med japaneren Soeda, og vi skal møde vinderne fra Tashkent. Doublen giver mig god mulighed for at træne min serv i kamp.