Sejr i Heilbronn

26. januar 2009

Jeg vandt min første kamp i Heilbronn Open i dag over Michail Elgin fra Rusland med cifrene 6-4 6-3. Det var en kamp, som var plaget af en del nerver fra begge sider af nettet. Til at starte med spillede jeg meget krampagtigt og kom derfor bagud. I takt med at min krop løsnede op, begyndte han derimod at lave nogle alvorlig fejl. Jeg fik brudt ham til sætsejr og atter i hans første serveparti i andet sæt, og derfra holdt vi begge serv. Jeg er virkelig glad for sejren, da jeg har tabt mange kampe ved, at jeg ikke er kommet i gang med mit spil overhovedet. I næste runde skal jeg nok møde Arnaud Clement fra Frankrig. Han er en rigtig god spiller, som varierer sit spil godt. Vi har mødt hinanden en enkelt gang tidligere på græs i Halle, hvor han vandt i to sæt. Jeg tror, at vi spiller på torsdag.