Sejr i f?rste runde

16. januar 2008

Jeg vandt min første runde over Yu Wang fra Kina. Spillemæssigt var det ikke nogen prængende kamp fra min side. Men mentalt var jeg rigtig god i dag. Da vi kom på anlægget i går morges, fandt vi ud af at der fandtes en centre court, som ingen andre spillere kendte til udover de kinesiske. De baner som vi har trænet på, er helt normale hard court baner, og forholdsvis langsomme. Men centre court er rigtig hurtig og BESKIDT. Så jeg kom hurtigt bagud med et break i første sæt. Men derefter fik jeg lidt mere gang i spillet, og havde godt fat i hans venstrehånds serv. Jeg var dog nede med to sætbolde i anden sæt, men fik reddet dem med to esser. Nu møder jeg så seedet 1 på torsdag. Det bliver en svær kamp, men det er bare ud og give den 100 %. Vi fik WO i double. Spiller kvart i dag. 

Rasmus og Frederik vandt begge, og skal nu møde hinanden i anden runde. Det er lidt tungt, men det er hverken første, eller sidste gang det sker.