Sao Paulo, Brasilien

4. januar 2009

I onsdags kom vi frem til Sao Paulo, Brasilien. Det er en kæmpeby med omkring 22 millioner indbyggere. I onsdags var det jo nytårsaften, så vi besluttede at tage ind til byen for at finde et sted at spise. Det var dog fuldstændig umuligt, da alt var lukket. Folk stimlede sammen i hovedgaden, og der var allerede flere hundrede tusinde ved 22-tiden, hvorfor vi valgte at tage tilbage til hotellet. Vi blev simpelthen for sultne, og det endte derfor med "roomservice" – Nytårsaften!

Turneringen er flot placeret med en stor centre court, som ligger midt inde i en park. Vejret har derimod drillet en del indtil nu. Det er stadig regnsæson i Brasilien, og det har stort set regnet uafbrudt, siden vi kom frem. De siger dog, at det kun plejer at regne om eftermiddagen, men det har vi ikke kunnet mærke. I dag endte jeg derfor med at træne indendørs, og det var kun, fordi jeg skulle træne med en brasilianer. Det er nok en god ide at holde sig gode venner med dem i løbet af denne uge

I 1. runde skal jeg møde Joao Souza fra Brasilien. Jeg kender ham ikke, men han ligger omkring 200. Efter at have undersøgt hans resultater på internettet troede jeg, han var grusspiller. Det kunne en af de andre brasilianere så fortælle mig, at han ikke er. Han er en ung fyr, der slår hårdt med sin forhånd og server godt.

Det er altid et gedemarked at komme med i double, hvis man ikke er højt rangeret. Der er kommet rigtig mange spillere til Brasilien, hvilket medførte et rigtig højt cut off. Jeg skulle først have spillet med Vicente fra Spanien, men vi blev hurtig skubbet ud af den midlertidige "acceptence list". Det gjorde, at jeg skiftede makker for at spille med Levy fra Israel. 5 min. før tid skiftede vi dog atter rundt for at han muligvis kunne komme ind med den anden israeler. Jeg endte med at spille sammen med Hocevar fra Brasilien. Det ville være så meget lettere, hvis man skulle tilmelde sig over nettet et par dage før, som man skal i single. Der er mange spillere, som kommer langvejs fra og nu sidder med en lang nytårsnæse og juleskægget i postkassen, fordi de ikke kom med.