Sådan dækkes Davis Cup-kampen

24. oktober 2013

Davis Cup-nedrykningskampen mellem Danmark og Sverige er en af de vigtigste kampe meget længe i dansk tennis. Derfor dækker tennissporten.dk naturligvis kampen tæt blandt andet med vores egen reporter i Idrottens Hus i Helsingborg.

Der er lagt op til et brag af en tennisweekend, når det danske- og svenske Davis Cup-landshold skal kæmpe om at undgå nedrykning fra Europe/Africa Group 1. Det danske landshold består af Frederik Løchte Nielsen, Martin Pedersen, Mikael Torpegaard og Thomas Kromann, og selvom Sverige er favoritter, har Kenneth Carlsens mandskab en tro på, at de kan besejre svenskerne.

Sådan følger tennissporten.dk braget
På tennissporten.dk følger vi Davis Cup-kampen tæt, og vores reporter Jonas Løytved vil være til stede i Idrottens Hus i Helsingborg hele weekenden og bringe reportager og interviews fra nedrykningsbraget. Nedenfor kan du læse, hvad vi har på programmet de enkelte dage:

Torsdag følger vi op på lodtrækningen og kigger på de match-ups der venter i weekenden. Derudover bringer vi det historiske overblik over Davis Cup-kampe gennem tiderne mellem Danmark og Sverige.

Fredag giver Jonas Løytved i en kommentar sit bud på, hvordan de danske chancer er for at besejre svenskerne og overleve i Davis Cups næstbedste division. Derudover er vi selvfølgelig på plads til de første to singler i braget mellem Danmark og Sverige. Dem følger vi tæt med reportager og interviews fra de danske aktører.

Lørdag er vi igen på plads i Idrottens Hus, hvor vi følger den altid vigtige double i en Davis Cup-weekend. Vi bringer igen reportager og interviews med de danske aktører, og så giver Jonas Løytved sit bud på Danmarks muligheder før søndagens afgørende kampe.

Søndag følger vi de afgørende to singler i Davis Cup-kampen, såfremt der stadig er noget at spille om. Vi giver dig alt, hvad du har brug for fra den afgørende dag, og så hører vi selvfølgelig danskernes reaktion på den samlede Davis Cup-fight.

Efter weekendens kamp vurderer Jonas Løytved det danske holds præstation og giver alle aktørerne karakterer for deres præstation. Derudover fortæller vi selvfølgelig, hvor Danmark står i forhold til næste års Davis Cup-turnering.

Vigtige links
Tennissporten.dk følger altså Davis Cup-braget tæt, men vil man helt tæt på, kan man købe sin billet til kampen her. (http://iof3.idrottonline.se/svenskatennisforbundet/varalandslag/daviscup/sverige-danmark25-27okt2013/)

Svensk ViasatSport livestreamer desuden kampen, så hvis man ikke har mulighed for at være til stede i Idrotten Hus, kan man følge kampene direkte via sin computer. Tennissporten.dk bringer ikke liveopdateringer men henviser i stedet til ViasatSports transmission, som findes på TV3Sports hjemmeside her. (http://www.tv3sport.dk/live/5858)

Derudover skal man huske at følge med på tennissporten.dk hele weekenden, og vil man følge endnu mere med i tennissporten.dks dækning af Davis Cup-kampen, skal man følge vores reporter Jonas Løytved, der løbende tweeter om Davis Cup-kampen på twitter på @Løytved. (https://twitter.com/Loytved)

Tennissporten.dk ønsker alle en god Davis Cup-weekend.