Så fik Adam Blicher ret

24. juni 2009

Efter en dejlig hviledag i går var jeg i aktion i dag mod svenske Hilda Melander i 2. runde. Jeg kender lidt til Hilda, og ved at hun er en dygtig juniorspiller, men samtidig en spiller, som jeg synes, jeg bør slå.
Jeg vandt 6/4 6/3, men det er ikke en kamp, der vil stå som højdepunkt i min karriere. Jeg kom lidt skidt fra start og fik ikke taget mine chancer og lavede lidt for mange fejl. Jeg var dog rigtig god til at komme ind i banen, hvilket var positivt, og så lykkedes det mig at hæve niveauet en smule mod slutningen af begge sæt, så jeg aldrig kom helt på spanden.
I kvarten i morgen møder jeg 3. seedet fra Georgien, som ligger omkring 165. Hun er klart bedre end de andre, jeg har mødt heroppe. Jeg skal spille godt i morgen for at vinde, men jeg tror at kan få hende ud af balance ved at bruge mine variationer.
Det blev også til succes i double, da vi slog Buryachok og Klaffner her til aften med 7/5 6/3. Vi spillede markant bedre end i første kamp, og vi fik udnyttet, at vi begge er stabile ved nettet. Det var et godt par vi mødte, og jeg er yderst tilfreds med, at vi nu er i semi.
Holmis har holdt lidt igen med de gode kommentarer de sidste to dage, så jeg må i stedet citerer Sofia Arvidsson her til sidst. Sofia har ikke haft det bedste år hidtil, og efter hun havde hevet sin 1. runde hjem i går, sagde hun “Jeg har glemt mit spil i US Open sidste år. (her havde hun matchbold mod Jankovic, så vidt jeg husker) Jeg efterlod det i omklædningsrummet og vinkede farvel. Måske jeg skulle tage et fly til New York og se om det ligger i lost and found”