Så er jeg i kvartfinalen

23. april 2009

Jeg vandt i dag min 2. runde med 4 og 6(3) over Yan Bai, Kina. Jeg spillede en rigtig god kamp, og det var faktisk første gang i år, jeg virkelig følte, jeg havde kontrol over, hvad der skete i kampen. Han spillede også godt. Han havde et godt slagrepetoire, men lavede en del fejl. Jeg fik endelig også gang i mine returer, så jeg var hele tiden med i hans games. Jeg mener, jeg havde breakbolde i næsten alle hans games, og jeg var 5 gange foran med break. Havde jeg bare lukket kampen ved 5-3 i 2., hvor jeg har matchbolde, havde det været en tæt på perfekt kamp. Desværre få jeg ikke lukket af, og jeg sjusker min føring væk. Jeg kan ovenikøbet også serve den hjem ved 6-5, men igen sjusker jeg. Jeg var heldigvis god til at omdanne min irritation til en god tiebreak, som jeg førte fra start til slut. I morgen møder jeg  Goichi Motomura fra Japan, der er en veteran, men en snu ræv, der stadig er i god form. Hvis jeg kan holde mit niveau, har jeg gode chancer.

Vi er desuden i finalen i double. Vi vandt med 3-6 6-4 10-7 over Iwami/Kondo, Japan. Det var en af de få gange, hvor det nye system var til min fordel. Vi var elendige for at sige det mildt. Min makker havde ikke lige dagen, og jeg havde heller ikke held med meget. Lidt i desperation i 2., begyndte Ervin at serve bomber, og lige pludselig fik vi et break, som vi lidt heldigt holdt hele vejen hjem. I tiebreaken var vi bagud hele vejen, indtil vi vendte 6-7 til 10-7. Lidt absurd, vi vandt, men som bekendt er det totalt lige gyldigt, hvad der sker i kampen, så længe man vinder den sidste bold. Der er finale på lørdag, og det vides ikke endnu, hvme vi møder.

YNWA