Så er jeg i gang

21. juni 2009

Det endte med, at jeg blev seedet 1 i kvallen, hvilket altid er lidt mærkeligt. På den ene side er det godt med en ekstra kamp, men på den anden side vil man bare gerne ind, hvor det er sjovt. Jeg havde bye i første, så var direkte i kvalfinalen, som jeg vandt 6/1 6/1 over Ajla Behram fra Sverige. Jeg kender Ajla rimelig godt, da jeg har mødt hende to gange tidligere, hvor jeg begge gange har vundet. I dag synes jeg, at jeg styrede kampen fra start til slut. Jeg følte mig godt nok en anelse nervøs i starten, men jeg spillede et rigtig godt første sæt, men så blev vi afbrudt af lidt regn, som jeg ikke ved, hvor kom fra. Vi kom i gang omkring 20 min senere, og jeg lavede lidt flere fejl i andet, men det var stadig meget komfortabelt.
I første omgang havde jeg trukket 7. seedet i hovedturneringen – en hvis frøken Jovanovic, som jeg seneste tabte til i kvarten i Sarajevo. Det var ikke en lodtrækning, jeg jublede over, men her til aften fik jeg at vide, at Jovanovic ikke kommer, så jeg møder en lucky loser. Så skal jeg altså møde russeren Bakieva, som jeg kender, da jeg slog hende for et lille år siden i to tætte sæt. Jeg spiller single i morgen, og i morgen aften er Johanna og jeg også på banen i double.

I eftermiddag deltog Holm og jeg i et par arrangementer i klubben. Først var vi til kids day, hvor over 30 børn kom for at spille minitennis. Det var sjovt, men det sjoveste var nu Holms meget pædagogiske kommentarer: “Øj, der var hul i ketcheren”, “Ja, og det kaldes så en home run”. Senere skulle der laves en officiel indvielse, hvor jeg skulle spille lidt med Johanna, og Holm skulle kommenterer. Det var også ret sjovt, selvom alle mine trick shots mislykkedes.