S? er det Japan

13. november 2008

Det blev heller ikke til succes i double. Vi tabte med 5-7 1-6, og det var helt fair. Med lidt held car vi kommet foran med 4-1 og dobbeltbreak i 1., da vi havde 0-40, men de holdt, og derfra dominerede de. Specielt i 2. sæt satte de ikke meget forkert. Jeg kan kun huske, at jeg havde 2 2.server at returner, og det gjorde det naturligvis svært. Vi spillede ikke selv specielt godt. Min makker servede for ufarligt, og jeg var rusten ved nettet. Jeg kan virkelig mærke, jeg ikke har spillet meget double på det seneste. Jeg følte mig mere normal tilpas uden at have specielt godt træf, men det føltes bedre.

Nu prøver jeg, om jeg kan få ændret min billet til i morgen, så jeg kan komme hurtigere til Japan, hvor Martin og Morten allerede er.

Mega skit dag for de røde – ingen kommentarer.

YNWA