Roevsyg tur til Jersey

26. marts 2008

Det blev ingen mindevaerdig tur til Jersey. Jeg maatte i dag traekke mig i 2. runde med problemer i knaehasen. Det er en skade, jeg begyndte at maerke til i sidste uge, men da jeg ikke maerkede til det under spil, taenkte jeg ikke over det. I gaar under opvarmningen kunne jeg saa maerke, at der skete noget. Jeg kunne komme igennem den kamp, og kunne muligvis ogsaa have slidt mig igennem kampen i dag, men det eneste, jeg gik og taenkte paa, var, at det ikke skulle blive vaerre, og saa er der ingen ide i at spille. Problemet er ogsaa, at turneringens fysioterapeut ikke rigtigt kunne sige, hvad det var, saa jeg ved ikke, om det er risikabelt at spille videre, eller om det bare er lidt irritation. Anyway, nu tager jeg hjem for at faa det tjekket, og saa finder jeg ud af, om jeg kan spille i naeste uge. Det vigtigst er, at jeg bliver klar til Davis Cup, men kan jeg spille, goer jeg naturligvis det.

Det er gaaet godt for Martin indtil nu. Han er i kvarten, hvor han moeder en kvalspiller, der fik WO mod 1. seedet. Han har spillet rigtigt godt, saa jeg synes han ser ud som en, der kan gaa hele vejen. Rasmus tabte desvaerre i 2. runde. Han fik ellers en rigtig god sejr i gaar, men ramte ikke lige dagen i dag. Martin er stadig med i double, men Rasmus og jeg maatte naturligvis traekke os fra turneringen.

Ellers er det jo ikke rigtigt mange positive ting at fortaelle om, siden Sarajevo. Jeg roeg naturligvis ud i en legendarisk rejse fra Kroatien, hvor mit fly blev aflyst, saa jeg maatte rejse en alternativ rejse. Jeg missede heldigvis ikke Chelsea-Arsenal, som var en herlig kamp. Desvaerre naaede jeg lige at se, at Liverpool fik en snitter af Man U. Der er ikke saa meget at sige end, at de var bedre, dommeren skandaloes, Pepe Reina mindre heldig og Mascherano lidt for meget fremme i skoene.