Regnet v?k

3. januar 2009

Dagen i dag er på lidt skummel vis bare regnet væk. Det har ikke været muligt at spille, og da slet, når jeg ikke er med i turneringen. Lidt løb er det blevet til, og det var da også hårdt nok.

Nu lovede jeg godt nok et par Camse-kommentarer, men når jeg tænker over det, er det ikke decideret kommentarer, men bare situationer, hvor han virker som om, han er landet fra en anden planet. De fleste er svære at forklare, og jeg har allerede glemt den del af dem, men jeg prøver at få krøllet nogle af dem ned. Til de, der ikke lige ved, hvem Camse er, så er det Christian Camradt, der normalt er træner i Lyngby Tennis Klub, og som jeg har lokket med herude. Han hører ikke så godt, og det er også med til at skabe nogle sjove momenter – de er desværre nok lidt sjovere, hvis man kender ham.

– Han anede ikke, hvem Magnus Norman (tidligere nr. 2 i verden) og Robin Söderling var. Det er sådan set ikke det vildeste i verden, men efter jeg havde fortalt ham, hvem det var, gik han stadig og snakkede om Söderling i den tro, det var Joachim Johansson.

– Joachim Nyström troede han var Peter Lundgren, og selvom jeg fortalte ham, at det var Nyström, troede han ikke på det. I 2 dage troede jeg Lundgren var hernede, men det var han ikke.

– Han vidste ikke, hvem Gasquet var, selvom vi sad lige ved siden af ham.

– Da vi hører en god sang i radioen, vender jeg mig om til Camse, og siger på engelsk, da der var engelsktalende mennesker med i samtalen: "You like this song, Christian." Camse svarer: "Yes, dejlig song."

Jeg kan ikke lige huske flere, men der kommer nok flere.

Jeg håber at kunne træne på igen i morgen. Nu har jeg så halvanden ueg til at blive klar til Melbourne, og jeg bliver her i Brisbane indtil fredag, da vi bor fantastisk godt, og der er gode forhold her. Der er også en del andre spillere, der ikke er gået ind, som jeg kan spille med.

YNWA