Prøver igen i morgen

25. august 2010

 Ja, det var lidt af et antiklimaks. Hele dagen gik jeg og ventede på at komme i kamp, og så endte det med at blive aflyst. Det var så sent og vådt, at det eneste tennis, jeg spillede hele dagen, var min opvarmning. Jeg rammer den dog stadig godt, så det bekymrer mig ikke så meget. Jeg prøver at komme igang igen i morgen eftermiddag, men de har vist lovet regn igen i morgen.

Efter en dag på langs, sluttede dagen meget dramatisk, da vi næsten havde et uheld på motorvejen. Mens vi ligger i 3. yderste vejbane eksploderer dækket, og chaufføren, der er lidt en rookie, går lidt i panik og sænker farten så meget, at vi tror han vil stoppe midt på vejen. Da der så er en, der fortæller ham, at han skal ind til siden – hen over to vejbaner – gør han det….med det samme uden lige at holde øje med de andre biler. Havde ham, der var på vej på siden af os ikke været opmærksom, var det endt med kollision. Det var bare centimeter fra som det var.

YNWA