Historien om Tennissporten.dk

Tennissporten.dk begyndte med Ralph Elm Hansens hjemmeside www.tenaro.dk, der ønskede at skabe positiv omtale for de danske tennisspillere, der deltog i turneringer i udlandet. Sideløbende med tenaro.dk udviklede Kristian Pless sin hjemmeside www.kristianpless.dk i samarbejde med Anders Baron (Konsensus & Co). Et samarbejde mellem de to sites var en oplagt mulighed, og www.tennissporten.dk blev hurtigt skabt som en bred og positiv platform for formidling af dansk tennis.

På Tenaro bloggede Frederik Løchte Nielsen, og det var derfor naturligt, at etablere et videre samarbejde mellem spillerne, herunder de andre eliteherrespillere Martin Pedersen og Rasmus Nørby. Fra 1. maj 2009 er landsholdsspillerne Thomas Kromann, Hanne Skak Jensen, Karen Barbat, Malou Ejdesgaard og Mai Grage tilføjet.

Sideløbende med Tennissporten.dk udviklede Mikkel Schultz, Rasmus Bech Hansen og Kristoffer Lindhardt Weiss Tennisportalen.dk. Tennisportalen var et rent fansite med fokus på internationale nyheder, baggrundsartikler, konkurrencer og viden om tennissporten.

Ideen om at kombinere de aktive spilleres site, Tennissporten.dk, med det førende fansite, Tennisportalen.dk lå lige for. Og 1. maj 2009 blev sammenlægningen en realitet.

Målet med sammenlægningen er at skabe en bred dækning af tennis, hvor der både er plads til de daglige nyheder og resultater for de dedikerede tennisspillere, samt underholdende baggrundsartikler, video, konkurrencer og meget mere, for den brede fanskare.

I 2014 blev Tennissporten.dk overtaget af Medieport IVS, som i forvejen havde stor erfaring med dækning af dansk tennis.

På tennissporten.dk er de kvindelige danske spillere nu også med. Vi håber selvfølgelig, at også Caroline Wozniacki en dag vælger at støtte projektet, der handler om at fremme dansk tennis.