Tennis på Lanzarote

Sportsmæssigt er Lanzarote mest kendt for Lasanta Sport. Det er ikke uden grund til Tjærreborg pastoren satte et sportsanlæg op her. Vejret er nærmest perfekt til udendørssport. Det regner sjældent på den lille kanariske ø ud for Afrikas vestkyst og om vinteren er der omkring 20 grader. Vi har ikke været på Lasanta, men tl gengæld udforsket tennismulighederne på resten af øen, der er ca. 25 km lang. Og der er masser.

Der er tennisbaner tilknyttet de fleste hoteller og i alle større byer er der et tennisanlæg. De fleste baner er kunstgræs med sand og fungerer godt. Tennis er blevet mindre populært de senere år til fordel for golf, hvilket har den fordel at det et let at få baner, men den ulempe at der er færre trænere end der plejer, men alt i alt er Lanzarote et rigtigt godt sted at tage hen, hvis man ønsker at stå og slå i 20 grader med en let brise i januar måned.

Praktisk

Der går ikke rutefly til Lanzarote fra Danmark. Man gør derfor klogest i at købe en rejse gennem et rejseselskab. Alle større rejseselskaber rejser dertil. Vi rejste med Star Tour og boede i byen Porte Calera på hotellet Hotel Hesperia, som dog kun have en bane. Tæt på i byen Porte del Carmen var der to to store tennisanlæg.

Hvis man ønsker at forberede noget på forhånd kan man - uanset hvor på øen man bor- ringe til den erfarne træner fx Louis M. Sanches Sanchez , som vi havde stor glæde af og booke tider og træning (telefon: + 639 52 60 06).