Tennisartikler

Jon Tybirk: DTF er pressede til en ny strategi
Læs mere
Andrew Burgess til Farum i oktober
Læs mere
KFUM søger juniorcheftræner
Læs mere
Farum: Andrew Burgess gæster igen Farum Tennis Klub

Den internationalt, anerkendte træner, Andrew Burgess, gæster igen Farum Tennis Klub i juni måned 2009.

Læs mere
BTSK: Hemmeligheden bag den spanske tennisdominans!
Læs mere
TennisCamp Danmarks sjoveste sommeroplevelse for børn

TennisCamp giver alle børn i alderen 7-12 år mulighed for at få nogle sjove og spændende dage sammen med en masse andre på din alder.

Læs mere
Moderne klassiker: Nadal vs. Federer, 2009

Finalen i Australian Open 2009 blev endnu en uforglemmelig kongedyst mellem verdens to bedste spillere.

Læs mere
Davydenko: Under Anklage

Den russiske tennisspiller Nikolay Davydenko har meldt afbud til Australien Open på grund af en hælskade. Han får dermed ikke lejlighed til at forsvare sin femteplads på verdensranglisten.

Læs mere
Penge til dansk tennis

Trods finanskrisen er det lykkes dansk tennis at få et tre-årigt sponsorat fra Skandinaviske Enskilda Banken, som har hovedkvarter i Sverige og er en af Skandinaviens førende banker.

Læs mere
International herretennis - mere spændende end nogensinde

Hvad har vi lært af år 2008 og hvad kan vi forvente af 2009? Tennissporten.dk gør status over international herretennis.

Læs mere
Federer fokuserer pĂĄ Wimbledon og US Open 2009

Mange danske tennisfans har de sidste år rejst til Hamborg for at se verdens største tennisstjerner dyste mod hinanden på grus. Men i 2009 melder Federer afbud for at fokusere 100 % på at vinde Wimbledon og US Open.

Læs mere
Wozniacki som nr.1?

Hvis der er nogen der har været i tvivl, så siger Caroline Wozniacki det nu så alle kan høre det: Ambitionen er at vinde Grand Slams og blive nr. 1 i verden. Og det er absolut ikke uden for rækkevidde. TV2s LPS fulgte Wozniacki i timerne op til en afgørende kamp i Nordea OPEN, og fik et unikt indblik i det unge talents karriereplaner.

Læs mere
Tennis "Goes Green"

Den grønne bølge har ramt tennissporten.

Heidi Klum og den legendariske amerikanske tennisspiller Billie Jean King har sammen med US Open 2008 og store varemærker som IBM, Wilson, Head og Prince kastet sig ind i kampen for at gøre tennis til en (endnu mere) grøn sport.

Læs mere
Roger Federer - Den fantastiske luftighed er sivet ud

Læs Anders Haahr Rasmussens utrolige interview med Torben Ulrich, et af tennissportens allerstørste ikoner. (Artiklen blev bragt i Information den 4. oktober 2008).

Læs mere
Wozniackis næste hop

To ting skal slås fast: For det første: Caroline Wozniacki har haft en super sæson, den bedste nogen dansk tennisspiller har haft i mange mange år. Stort tillykke med det. For det andet: Hun mangler stadig det sidste for at komme helt op. Hun er stadig ung og kan måske komme helt til tops, men det kræver et sidste gear i de pressede situationer.

Læs mere