Jeg er 59 år, cand. scient. i idræt og biologi og har i mange år fungeret som gymnasielærer og studievejleder på Gentofte Studenterkursus. Desuden har jeg arbejdet som seminarielærer og været ansat i Lokale- og Anlægsfonden på Idrætspolitisk Idéprogram. Indtil forrige år har jeg i en årrække undervist i tennis og bordtennis på Institut for Idræt (Københavns Universitet).

Jeg har i 40 år været aktiv tennisspiller, spillet lands­kampe og blev i 1976 Skandinavisk Mester. Med mellemrum har jeg i kortere perioder spillet professionelle turneringer. Her har jeg spillet imod og trænet med mange af verdens bedste spillere. I de sidste par år har jeg med stor fornøjelse spillet divisionstennis for Lyngby Tennis Klub! Desværre har jeg måttet nedtrappe min egen tennis, da jeg rejst meget med Kristian.

Som tennistræner har jeg været i et stort antal klubber landet over, siden jeg var 18 år. Fast har jeg arbejdet fra 1983 til 1994 for Hørsholm-Rungsted Tennisklub og fra 1984 til 1997 på tennislinien i det eliteidrætsforløb, Gentofte Studenterkursus etablerede som landets første "idrætsgymnasium". I kraft af min særlige kombination af tennispraktisk baggrund og akademisk uddannelse har jeg undervist på Dansk Tennis Forbunds mange forskellige trænerkurser i tennisteknik.

På forlaget KLIM fik jeg i 1997 udgivet en lærebog i tennisteknik som et resultat af mit arbejde med tennis og mit pædagogiske arbejde. Her har jeg samlet en del af den eksisterende og relevante forskning til et helhedssyn på tennisteknik og kombineret forskellige fagområder i nye indlæringsøvelser for både elite- og breddespillere.