Ørnø alligevel videre

5. juli 2010

En linkfejl på den kendte hjemmeside (stevegtennis.com) fik os i går til at skrive, at Philip Ørnø havde tabt anden runde af kvalifikationturneringen til en future i USA. Heldigvis var dette ikke rigtigt. Philip er videre efter en god sejr.

Nedenunder følger hans beskrivelse af dagen, som han har skrevet til Helsingørs hjemmeside:

Dag to er overstaaet og det var en god dag. Solen skinnede fra en naesten skyfri himmel, da jeg gik paa banen omkring klokken 13. Jeg moedte som sagt 8. seedede Gustavo Guerses fra Brasilien, som jeg havde set spille lidt i gaar. Jeg havde lagt en god gameplan inden jeg gik paa banen, og foelte da vi gik i gang, at det var den rigtige jeg havde lagt. Jeg skulle vaere hurtig paa bolden og trykke ham flad. Jeg fik da ogsaa et break til 3-2, men han spillede to gode games, hvor han traadte ind og slog sin forhaand og broed mig tilbage til 4-3. Jeg vidste jeg skulle op i tempo og presse ham i hans eget serveparti og formaaede at bryde ham ved 5-5. Saa var jeg nede 40-15 og yderligere to fordele, men derfra begyndte serven at sidde haardt og velplaceret, og jeg afvaergede breakboldene med serveesser og holdt serv til 7-5. I andet saet vidste jeg hvad jeg skulle goere. Jeg skulle have ham til at foele at han ikke kunne bryde mig og han hele tiden var presset i sin egen serv. Det formaaede jeg og broed ham to gange og holdt serv til slutcifrene 7-5 6-2. Det var en velspillet kamp, hvor jeg startede lidt langsomt, men kom op i tempo og fik ben og forhaand i gang saa jeg fik trykket ham flad. Jeg foeler mig fysisk taet paa topform og mentalt bedre end nogensinde foer. Jeg er blevet meget bedre til at slippe det negative og se kampen mere objektivt mens jeg spiller. Det er maaske ogsaa derfor jeg ikke foeler mig traet, for som Kim B. siger: man bliver foerst mentalt traet og derefter fysisk. Naar man foeler sig traet har man 40 % ekstra at give af. Det hjaelper at taenke saadan og jeg glaeder mig til at spille igen i morgen. Det bliver imidlertid en rigtig svaer opgave, da min modstander kvallede sig ind i turneringen ugen foer og naaede kvarten ved at slaa foersteseedede paa vejen. Han har vundet sin to foerste kampe i denne turnering 0 og 0 og 2 og 0 og foeler sig sikkert helt ovenpaa. Han ved imidlertid sikkert ikke hvad der venter ham i morgen, hvor jeg skal vaere sikker paa at jeg starter som lyn og torden, saa jeg kan ryste ham lidt og maaske snuppe et hurtigt foerste saet. Jeg ved, hvor hurtigt og godt jeg kan spille, saa det skal blive en god kamp er jeg sikker paa. Jeg ser frem til udfordringen!
Nu er det fjerde juli herovre og det er jo uafhaengighedsdagen for USA, saa familien, mig og min kaereste Molly, som jeg vidst glemte at naevne ogsaa er her, tager ud og ser fyrvaerkeri i aften. Alt er skoent!