Offseason

1. januar 2012

 Jeg er nu kommet til Perth, og er ved at være helt klar til den nye sæson. Det er en sæson, jeg glæder mig utroligt meget til. Jeg har muligvis aldrig glædet mig så meget til en sæson tidligere, hvilket jo er kvalivare. 

Jeg har haft en god offseason i år. Allerede i slutningen af efteråret begyndte jeg at få de sidste par brikker til at falde på plads. Jeg synes nu, jeg har det mest solide team, jeg nogensinde har haft, så der burde være mulighed for, at jeg kan spille min bedste tennis. Jeg har fået en ny træner i Peter Carlsson, Sverige. Han har tidligere været træner for Kenneth, Jonas Björkman og Robin Söderling. Det siger sig selv, det er lidt et scoop for mig at få en sådan standard træner. Han er i øjeblikket, og har været det de sidste par år, været træner for Henri Kontinen, Finland, og det kommer til at fungere sådan, at jeg ryger med ind i deres team. Jeg er helt vildt glad over, de gider have mig med. Derudover har vi i Lyngby fået Patrik Langvardt som træner, og jeg glæder mig utroligt meget til at starte med at arbejde mere intenst med ham, når jeg er hjemme. Det burde give mig mere mulighed for at få nogle uger hjemme, så jeg ikke behøver rejse så meget, som sidste år. Det burde også give mig mere tid med min gennem mange år fysiske træner, Mats Mejdevi (sportsbasics.com, som jeg også linker til her på siden), og min mental coach, Cristian Engell, som jeg har arbejdet med i et år. Dertil kommer selvfølgelig Kenneth og Morten fra Davis Cup holdet, så jeg synes pludselig det ser skide godt ud :-).

Jeg rejste for første gang til udlandet for at træne i december. Jeg havde i lang tid aftalt at træne med min gode ven, Gilles Muller. Jeg var så heldig at have Peter og Christian med derned og det kunne ikke have gået meget bedre. Det gav en god base inden, det gør løs med turneringerne.

Jeg har også noget af et team med mig her i Perth. Peter er naturligvis med, men jeg har også Mats med. Det er kanon, at Mats er med, for noget af det, jeg har savnet mest, er at han har været med til turneringer, så han kan se, hvordan det hele fungerer, og jeg kan se, hvordan han synes det skal hænge sammen. Derudover er Niklas Rosengren som repræsentant for forbundet med. Jeg behøver ikke sige, det ikke ligefrem føles som om, jeg repræsenterer Danmark med alle de svenskere…Det er kanon hyggeligt, og det er muligt, vi ikke er de største navner herude, men vi har den største delegation! Noget kan vi da!

Vi starter i morgen mod USA. Det bliver kanon. Jeg ser frem i mod det!

Godt nytår!

YNWA