Nyt fra Maria

4. juni 2012

Hej alle sammen!

Så er jeg i Bosnien og spille endnu en 10.000$. Denne gang havde jeg to kampe i kvalifikationen som begge er vundet! I den første kamp spillede jeg mod Jelena Lazarevic fra Serbien, som jeg vandt 7/6 (4) – 7/5. Det var ikke en særlig god kamp. Jeg lavede for mange fejl og koncentrationen igennem hele kampen, haltede drastisk. Men man skal jo lige i gang.
I dag slog jeg Giulia Bruzzone fra Italien (wta 1199) med cifrene 6/4 – 6/3. Det var meget bedre tennis fra min side af og jeg vandt spillet og mønstrene frem som jeg også brugte i Tyrkiet. Ved 5-4 i første bryder jeg hende rent og kommer hurtigt foran 3-0, oppe med et brud, hvorefter vi begge holder serv. Det var tættere i hendes end i mine, men fik ikke lukket dem.

Jeg kan kun være tilfreds med min indsats i dag og nu har jeg fået selvtilliden frem, så jeg er helt klar til man draw.

Jeg har fået en okay lodtrækning, da jeg har en pige fra Croatien (wta 776) i første runde. Jeg fik ikke lige fat i hendes navn, men det er da også lige meget! Hun skal have tæsk lige meget hvad 

Der er endnu ikke kommet dagsprogram, så ved ikke om det bliver tirsdag eller onsdag, men jeg skal nok være klar

/MJ