Nyt ?r, f?rste turnering

1. januar 2009

Først og fremmest vil jeg ønske godt nytår til jer alle. Jeg håber i har haft nogle gode juledage, og er godt rustede til det nye år.

Jeg er kommet til Brisbane, hvor jeg håber at spille kvalifikation til en ATP turnering, så jeg kan få nogle kampe, inden jeg skal spille i Melbourne. Her er dog rigtigt mange spillere, så det er nok på grænsen, om jeg kommer ind, eller ej. Det vidste jeg dog godt inden, da der tradiotionelt set er flere, der vil starte i Australien i stedet for at spille i Chennai eller Doha. Jeg vil gerne være i landet, så jeg kan den bedste forberedelse til Melbourne. Går jeg ikke ind, træner jeg bare som en gal i stedet.

Turen gik sådan set fint nok. På trods af jammerlige KLM, hvor man sidder som sardiner i en dåse, fik jeg sovet det meste af vejen. Til gengæld fik jeg så ikke set så mange film, men dem må jeg bare have til gode. Lige inden, jeg tog afsted, begyndte jeg at hoste kraftigt, og på min rejse begyndte jeg at fornemme noget feber snige ind på mig, så jeg frygtede lidt en bondestart. Efter at have hostet som en besat i et par dage (godt nok ikke så meget, som Peter Gade, der hostede sig til et brækket ribben!) er jeg nu i klar bedring, efter jeg har fået noget antibiotika. Jeg er stadig ikke helt topdollar, men jeg klarer den.

Rent praktisk er jeg ikke lige så godt kørende, som jeg burde være. Jeg har haft nogle problemer med at få mine nye ketchere fra Prince. Først var de forsinkede, så modtog jeg en ladning af forkerte ketchere og så blev den rigtige ladning forsinket, så jeg er taget afsted med to ketchere. Lidt irriterende, når jeg skulle have modtaget dem i slutningen af november, men der er ikke så meget at gøre ved det. Nu venter jeg bare på, de kommer herned.

Mht. det nye år, er min ambition naturligvis at blive en bedre spiller, og fortsatte det arbejde, jeg har gjort i 2008. Jeg vil selvfølgelig også gerne højere på ranglisten, så jeg i første omgang kan gå i hovedturneringen i de challengers, jeg stiller op i, og så jeg kan spille med i alle 4 grand slams. Nu er jeg personligt ikke glad for at sætte præcise ranglistemål, men ud fra, det jeg selv siger, er det en placering i top 150, jeg stiler efter i første omgang.

Nu skal jeg til at spise, så der er ikke mere i denne omgang. Camse har lavet mad, og i den forbindelse sat røgalarm og hotelpersonalet helt i det røde felt. En af de næste par dage, kommer jeg med en hitliste over Camses indtil nu bedste kommentarer.

2008 top 3:

1) Liverpool. Ingen anden klub har taget flere point i kalenderåret. I øvrigt er den vel også selvskrevet.

2) En baghånd, jeg slog i Como mod Di Mauro. Lidt arrogant at have mig selv på, det ved jeg, men jeg var selv overrasket, og tænker ofte på den.

3) Min Fiesta. Hvis ikke man vidste bedre, skulle man tro, den blev yngre og yngre. Jeg har lige købt den et par julegaver, så den bliver helt klar i 2009.

YNWA