Ny sponsor og et knæ, der virker igen

10. juni 2013

Har en glædelig nyhed at meddele, at jeg har fået en ny sponsor (for udstyr)! Jeg har spillet med Babolat i godt 5 år nu, og har været rigtig glad for det – og har spillet en masse gode kampe, både internationelt og herhjemme, hvor jeg har vundet 3 danmarksmesterskaber med min altid solide blå pure drive gt Babolat ketcher – men nu er det tid til noget nyt! Og det er denne omgang blevet Wilson, som jeg glæder mig meget over at have ingået et samarbejde med, dejlig flink og god service får man, og har fundet mig til rette med Kvitova ketcheren – Wilson BLX Steam 100, så det er skønt.

Og i denne forbindelse vil jeg også nævne fremgangen med mit knæ, som endelig er blevet smertefrit. 2½ lange måneder har det taget, så jeg er stille og roligt på vej tilbage med at komme i form både fysisk, spillemæssigt og kamp/turneringsmæssigt og er nu i Holland, for at spille en 10.000$, hvor det også resten af sommeren er planlagt en masse turneringer rundt omkring i Europa, mest Skandinavien og det vestlige:)