Ny bog om Kurt Nielsen

1. december 2007

Købstædernes Forsikring bag bogen ”The Great Dane” Købstædernes Forsikring har igennem mange år støttet dansk tennis. I de sidste tre år har vi således med succes stået bag Købstædernes ATP Challenger i Kolding, og vi er samtidig sponsorer for Kenneth Carlsen, Frederik Løchte Nielsen, Kristian Pless og Rasmus Nørby.

Men vi prøver hele tiden at gå nye veje for at bakke op om de mange projekter i Dansk Tennis Forbund. For et halvt år siden fik vi så den ide at få skrevet historien om dansk tennis største navn gennem tiderne – Kurt Nielsen.

Det skulle være en bog med en masse anekdoter og samtaler med en lang række mennesker, som gennem hele hans karriere har stået ham meget nær. Vi bad journalist Flemming Vitus om at skrive bogen som skulle være klar til Købstædernes ATP Challenger 2007 i Kolding.

Her blev bogen ”The Great Dane” for første gang præsenteret i forbindelse med flere sammenkomster. Vi har siden fået mange henvendelser fra folk, der er meget interesseret i at købe bogen. Og det er vi selvfølgelig utrolig glade for.

”The Great Dane” er for øvrigt samtidig appetitvækkeren til Kurt Nielsens egen bog, der kommer på gaden omkring den 1. december. Det bliver dog kun muligt at købe ”The Great Dane” gennem Dansk Tennis Forbund ved at gå ind på forbundets hjemmeside www.dtftennis.dk.

Prisen for bogen er 100 kroner + porto. Hele overskuddet går ubeskåret til Dansk Tennis Forbund.

Med venlig hilsen

Michael Klitvad
Salgsdirektør

PRESSEMEDDELELSE