New Delhi nr.2

19. maj 2008

Jeg er blevet rask igen, og i morgen starter den anden challenger turnering i New Delhi for mit vedkommende. I første runde skal jeg op mod Harsh Mankad fra Indien. Han har været skadet i et stykke tid og er derfor kun med på et wild card. Han er en lille gut, som placerer boldene fint rundt på banen, men han mangler noget tyngde i sit spil. Vi har aldrig tidligere mødt hinanden.

Først ville jeg ikke have deltaget i double i denne uge. Men da jeg pludselig hørte, at der ikke var nok hold, der havde tilmeldt sig turneringen, kunne jeg ikke dy mig fra at spille med min træner Lars Elvstrøm. Jeg skrev til dansktennis.dk sådan nogenlunde: "Lars ser mig blot som et springbræt mod stjernerne på ATP touren og han er i storform !" . Den tilhørende smiley er ret vigtig for at forstå det humoristiske i bemærkningen. Men desværre er den "faldet uden for" citatet på dansktennis.dk og derefter helt væk i mediernes videre formidling! Men mon ikke det giver sig selv?