Nervøs Caroline vandt

10. april 2012

Storfavoritten Caroline Wozniacki (billedet) spillede sig tirsdag eftermiddag videre til anden runde i e-Boks Open. Hjemmebanefavorittens spil var præget af startnerver, og modstanderen, Urszula Radwanska, gjorde det ikke let for Caroline. Polakken udnyttede Carolines usikkerhed i starten og bragte sig foran 5-2 i første sæt. Publikum i Farum Arena måtte holde vejret på to polske sætbolde, som Caroline reddede og fremtvang en tie-break. Tie-braeken gik til Caroline med 7/4, og sætsejren gav lidt ro på nerverne og spillet begyndte at flyde bedre.
Andet sæt bød også på mange lange dueller, hvor de fleste endte med en fejl fra Radwanskas ketcher. Efter mere en to timers hård kamp vandt Caroline andet sæt med 6/2 og er dermed videre til anden runde. Her venter enten Anna Chaketadze (WTA 398) eller Pauline Parmentier (WTA 58), og kampen spilles torsdag kl 16.15.

Den anden dansker i aktion i dag, Malou Ejdesgaard, løb ind i et fransk stormvejr og indkasserede et 0/6 0/6 nederlag til Aliza Cornet.