Nederlag i Tel Aviv

4. maj 2009

Inden ugen startede var mit håb at spille en god kamp her i Tel Aviv, og det lykkedes til dels. Jeg mødte den unge australier Brydan Klein, som har været udtaget til det Australske Davis Cup de sidste par gange. Desværre løb han afsted med en sejr på 6-3 6-4. Det var ikke mange bolde der skilte os fra hinanden, men et break i hvert sæt i hans favør gjorde forskellen. Jeg spillede fire dårlige bolde på vigtige tidspunkter. Første gang var i mit første serveparti ved stillingen 40-40 og anden gang ved 2-3 i andet sæt og 30-30, og det gav ham kampens eneste to breaks. Jeg udnyttede ikke selv de få chancer, som opstod i hans servepartier, så derfor kunne kampen ikke ende på anden måde.
Skal man se på det positive, så servede jeg bedre end længe og min forhånd kørte forholdsvis godt. Jeg er derimod ikke er tilfreds med mine returneringer og de uprovokerede fejl, som kom på vigtige tidspunkter. Udover det tøvede jeg en smule med at komme frem på net, og dette gjorde, at jeg missede nogle nemme flugtninger. Man kan vist godt sige, at jeg var en smule rusten. Nu er der noget at arbejde videre med frem til en turnering i Busan i næste uge.