Nederlag i semifinalen

6. juli 2009

Det gik ikke helt efter planen i min semifinale i USA i dag. Jeg tabte desværre til amerikanske Alex Kuznetsov med cifrene 4-6 6-7(6). Det var en svær kamp for mig at spille, da jeg ikke rigtigt følte mig klar til at spille en semifinale. Jeg vil selvfølgelig ikke klage over at få to "walkovers", men ofte når man når frem til semifinalen, så føler man sig godt spillende. Jeg havde godt nok ramt bolden rigtigt fint i træning, men det er og bliver ikke helt det samme som i kamp. Det er ikke blevet til mange kampe i år, og det føler jeg virkelig, at jeg kan mærke i dag.

Jeg startede kampen ret skidt med at blive brudt i mit andet serveparti. Jeg havde svært ved at ramme bolden rent, som jeg ellers gjorde så godt i min første runde kamp, og jeg bevægede mig lidt tungt. Jeg havde dog flere chancer i sættet, men skarpheden var der ikke. I andet sæt havde jeg totalt overtaget, men igen manglede skarpheden på de vigtige bolde. Det skal så siges, at han servede fantastisk godt på de vigtige tidspunkter, og dette var med til at holde ham inde i sættet. Det skulle derfor afgøres i en tiebreak, og her må man sige jeg direkte fik smidt kampen. Forkerte valg af slag og to dobbelfejl er der bare ikke plads til på så vigtigt et tidspunkt.

Jeg er meget skuffet over dagens kamp, men jeg må se på det positive. Det blev til endnu en turnering med en rigtig god kamp, og måske det bliver til to i næste uge…. hvem ved.

Jeg tager nu videre til Columbia, og her håber jeg virkelig,at jeg kan få de kampe, som jeg har så fandens meget har brug for.