Nederlag i kvarten

17. maj 2008

Det blev desværre til et nederlag i kvarten på 4-6 5-7 til Eric Prodon. Det var en god kamp, og jeg er fint tilfreds med mit niveau. Jeg havde rigtigt godt træf fra baglinjen, men manglede lidt pondus her og der – bl. a. på 1. serverne – men han var også god. Han har en rigtigt god forhånd, og baghånden er han god til at variere, så det var svært for mig at se, hvad han sendte afsted. Desuden servede han godt, og det var først i 2. sæt, jeg blev farlig, da jeg skiftede lidt taktik mht. returneringerne. Desværre kunne jeg omsætte nogle breakchancer til breaks, men han var også god til at hive store server på banen der. I stedet brød han til 4-5, inden jeg endelig fik brudt tilbage. Ved á 5 spiller jeg det dårligste parti i kampen og bliver brudt. Der manglede jeg lidt konsekvens. Han servede let sættet hjem.

I morgen spiller vi semifinale i double. Vi vandt vores kvart let over et sydamerikans par.

YNWA