Nederlag i finalen

20. januar 2008

Øv. 3 og 3 måtte jeg lægge mig med mod Laurent Recouderc, Frankrig. Han spillede utroligt godt, men også meget atypisk, og jeg fik slet ikke gang i nogen rytme, selvom jeg ellers troede, jeg havde gode chancer. Han var klart mere offensiv, end den opfattelse jeg havde fra de gange, jeg har set ham spille, og det kom lidt bag på mig. Han variede sit spil godt og brugte banen til UG med kruds og slange. Desuden var jeg tung i kroppen og hovedet i dag – der var ikke meget gas i ballonen, så det var meget på hans premisser. Jeg ved ikke, om det var fordi vejret var helt anderledes i dag. Det var varmt og fugtigt, og kombineret med den møgbeskidte luft, føltes det tungt. Jeg kan dog ikke forstå, hvis det var det, for jeg følte mig fint tilpas inden kampen. Anyway, at han spiller fejlfrit hele kampen, hjalp selvfølgelig heller ikke mig.

Det var selvfølgelig ærgerligt ikke at tage den sidste kamp, men jeg er kommet meget positivt fra min første turnering. Jeg har spillet godt, og kørt videre i den rille, jeg var i i slutningen af sidste år. Når der har været en lang pause, kan det være et brud i ens momentum, men jeg synes, jeg er kommet bedre ud af den, og det kunne jeg helt sikkert mærke i den her uge. Nu er jeg naturligvis frisk på at lave ligeså god en uge i næste uge – det er bare om at udnytte det gode spil.

Vi er kommet til det næste sted, der ikke ligger langt fra det første. Umiddelbart er det en opgradering, da hotellet er rigtigt godt, og der skulle være gode restauranter rundt omkring. Dog skulle klubben være so and so, men det er til at leve med, når man kun har 5 minutters gang til hotellet. Desværre tabte Rasmus sin kvalkamp idag, så det er kun Martin og mig, der er med i hovedturneringen, der starter tirsdag. Jeg har dog fået onsdagsstart. I double har Rasmus og jeg byttet partnere, så vi spiller sammen, mens Martin spiller med østrigeren, Rasmus spillede med i sidste uge.

Vi er endelig begyndt at kunne se tennis fra Australian Open, og det startede ikke dårligt. Først med Rogers uhyggelige sejr, og så var der også go ball mellem Hewitt og Baghdatis. Desuden må vi forvente at ku se lidt til Caro, der fik slidt sig til en flot 4. rundeplads efter en hård kamp. Det er fandme godt gået, og så håber vi, at hun holder niveauet. Drengene i Portugal er kommet bedre igang i denne uge efter en mager 1. uge. Go’ vind til dem også! Gør Danmark stolt :-).

YNWA