Nederlag i finalen

5. juli 2008

Det bliver en hurtig update her til aften. Det er ikke fordi, jeg tabte, men fordi, jeg ikke har tid. Jeg tabte med 6(5) og 2. Det var en helt udmærket kamp, hvor han spillede godt på underlaget og havde marginalerne med sig. Jeg blev brudt i 1. til 1-3, men brød heldigt tilbage med det samme. Jeg havde yderligere to breakbolde til 4-3, men han spillede godt der. Tiebreaken blev afgjort af to point. Den eneste gang, jeg satte en god retur, og den eneste gang han satte en god retur. Han lavede en god halvvolley efter min retur, og jeg missede mit slag efter hans retur. I 2. kom jeg hurtigt bagud med dobbeltbreak, hvor han fik mange returer i spil, og derefter var det bare på serv. Jeg havde nogle muligheder for at bryde tilbage, men det ville bare ikke lykkes. Sådan er det. Han spillede godt, og jeg havde svært ved at få fat i hans serv, der var akavet, da han var god til at anvende venstrehåndsfordelen.

YNWA