Nederlag i 2. runde

2. september 2009

Jeg måtte desværre nøjes med en enkelt sejr i Tyskland, da jeg i dag tabte til Joseph Sirianni fra Australien med cifrene 6-7(2) 2-6. Det var en hård kamp, hvor vi spillede det ene lange parti efter det andet. I første sæt havde vi begge chancer i hinandens serv, men uden det lykkedes os at bryde. Jeg følte mig en smule ovenpå inden tiebreaken, men fra stillingen 2-1 til mig gik det helt galt. Jeg lavde et par hurtige uprovokeredefejl med forhånden, som kostede mig dyrt.
Andet sæt var igen tæt, selvom jeg kom bagud med 0-5. Der skulle slides i alle partier, men jeg formåede ikke at vinde de sidste to bolde, som jo gør noget af en forslag:(
Jeg spillede generalt udmærket men manglede klart noget skarphed. Lige nu ved jeg ikke, hvor jeg skal spille henne i næste uge, men det finder jeg nok ud af på fredag. Jeg håber stadig på, at jeg går direkte ind i hovedturneringen i Spanien eller Holland.