Nederlag i 1. runde

5. maj 2008

Det blev desværre til et nederlag på 4-6 5-7 til Florian Mayer. Mit tennismæssige niveau, var helt fint, og når man tænker på, det var min første gruskamp i år, var der ret meget positivt. Det var rart at se, at al den træning giver pote. Problemet er, at jeg stadig mangler at tro på det mod de gode. Det var lidt det samme, jeg oplevede i Kina.

Ved 4-5 15-0 og min serv i 1. har vi en mindre regnvejrspause. Inden da, har vi brudt hinanden to gange hver, og jeg har spillet godt. Desværre ryger midt momentum direkte i lokummet, og jeg spiller de 4 værste point i turneringens historie. For at det ikke skulle være nok, så kommer jeg yderligere bagud med 1-5, hvor jeg ikke spiller katastrofalt, der gik bare båndsalat i den. Jeg var så irriteret over, at jeg var på vej til at slutte på den måde, når nu jeg egentlig ramte den fint, at jeg fik fyret op for mig selv og spillet nogle gode games. Jeg reddede bl. a. 2 matchbolde i hans serv, og kom tilbage til 5-5. Efter at have reddet 3. matchbolde ved 5-6 måtte jeg sige tak for kampen efter en baghåndsvolley, som selv min far havde været skuffet over at misse.

Som sagt, så er jeg egentlig positiv nok efter kampen, fordi jeg holdt et godt niveau spillemæssigt. Dte skuffer mig bare, at jeg stadig ikke har det sidste tro, for jeg synes helt ærligt ikke, der var nogen forskel på det tennismæssige niveau.

Nu er det så double, hvor vi møder to gode serbere, og det bliver en hård udfordring, men vi ser frem til det. Jeg skadede min lysken en lille smule, men jeg tror ikke det er alvorligt. I øvrigt kan jeg fortælle, at det ikke er det sjoveste sted at være skadet, når man skal have behandling bagefter. Nu stræber jeg naturligvis efter at holde en sober tone her på siden, men jeg kan sige, at når man får noget frysecreme, der virkelig brænder, på lysken, så er det uundgåeligt, at et andet område kommer i kontakt med cremen, og det er pænt ubehageligt. Så siger jeg ikke mere.

YNWA