Nederlag i 1. runde

14. april 2009

Det blev til endnu et nederlag til en ukendt spiller. Jeg mødte et urangeret WC, hvilket normalt er ret god lodtrækning, men i stedet blev det min død. Heldigivis var det ikke skandale, men det siger sig selv, det er ret skuffende. Han spillede virkelig godt – det må jeg gi ham. Han missede ikke en kugle hele kampen. Jeg ramte den ok, men jeg havde hverken præcision, power eller confidence til at slå igennem ham. Jeg ramte ikke mine punkter, dvs. jeg ikke slog godt cross, ikke slog godt ned af linjen eller havde god længde, når jeg forsøgte på det, og det gav ham forholdsvist let spil. Desuden servede jeg mig ikke til nogle gratis point, så der var mange lange dueller. Det gjorde han nemlig heller ikke, og jeg returnerede for passivt. Det er altid røvsygt at træne, men i denne uge har jeg faktisk bedre træf, og her er bedre at spille, så jeg havde håbet på bedre tider. Det havde jeg i det hele taget fra starten af turen, men det blev til nederlag til et 17-årigt WC og en urangeret spiller fra hæren. Når jeg skriver det sådan, lyder det skide godt. Heldigvis gik min modstander fra sidste uge hele vejen til titelsejr, så det var ikke kun mig, der var helt skæv. Jeg må dog erkende, at jeg er nede i et gustent hul i øjeblikket, og jeg leder efter reb, spader, hakker og hvad jeg kan finde, der kan grave mig ud. Det kommer lige pludselig.

Vi vandt vores double let, og spillede faktisk meget godt. Vi har i denne uge skiftet side, så jeg nu returnerer fra ulige side, og det virker umiddelbart som en meget bedre løsning. Selvom han føler sig mere komfortabel fra ulige side, blev hans baghånd udstillet der, og jeg føler mig også bedre tilpas fra ulige side. Da det samtidig ikke var så meget positivt at tage med fra sidste uge, kunne vi ligeså godt prøve. I morgen møder vi et rigtigt godt japansk par.

De sidste par dage har ikke været så fantastiske. Efter mit nederlag i fredags lukkede jeg mig inde på rummet hele lørdagen. Søndagen rejste jeg på, og i går øste det ned hele dagen. Når det regner her, er der intet man kan lave. Der er intet gym eller noget som helst. Hotellet i denne uge er markant dårligere, end sidste uge, så det skal helst ikke regne for meget. Der er så saunavarmt i rummene, at jeg er ved at gå kold i hovedet, hvis jeg er derinde for længe. AC fungerer ikke, og der er ingen, der fatter noget på hotellet, så der er ikke meget at gøre. Jeg har fået selskab af Ervin Eleskovic, der er kommet til de sidste 3 uger herude (jeg er kun med til og med næste uge). Jeg har endnu engang været smart (det var jeg også engang i slutningen af sidste årtusinde), da jeg i sidste uge forudså, at det ville være en jammer morgenmad i denne. Jeg har sparet al min yoghurt til denne uge – vamos. Til gengæld har jeg ikke mere brød, så pasta og pizza er, hvad det kan blive til. Ervin hive det ovenikøbet også til morgenmad!

Top 3)

1) Martin. Dels for hans comeback på siden, men mest for hans gode resultat i sidste uge.

2) Torres. Herlig kasse i weekenden.

3) De 96 fra Hillsborough. Det er i denne uge 20 år siden. Hvis man vil støtte bevægelsen, kan man købe singlen "Fields of Anfield Road" på iTunes.

YNWA